PERSONLIG TRENING

HVORFOR PERSONLIG TRENING?​

Treningsplanlegging

Vi hjelper deg med å planlegge treningen for at du skal få best mulig resultat. Alt etter dine personlige muligheter.

Kostveiledning

Kosthold er en vesentlig faktor for god helse, enten du vil oppnå sunne livsstilsendringer, vektreduksjon eller økt muskelmasse.

Hjelp til vektnedgang

Vi kan kombinere trening med kostveiledning for å hjelpe deg med en sund vektnedgang som varer i lang tid.

Muskelbygging

Vi tilrettelegger for at du skal få best mulig kvalitet på treningen din. Utstyrsparken er nøye selektert fra de beste leverandørene på sitt felt, og vi har spisskompetansen som vil hjelpe deg å nå dine mål for treningen.

Skadeforbyggende

Vi hjelper deg med å oppnå eller gjenvinne god funksjon, få mindre plager, økt selvstendighet og god helse.

Styrketrening er for alle

Styrketrening er for alle. Uansett hvilke mål du har for treningen, og uavhengig av kjønn, alder og helsemessige utfordringer.

De fleste forbinder styrketrening med en veltrent kropp og definerte muskler. Styrketrening gir imidlertid en stor helsegevinst utover dette. Det styrker ikke bare muskulatur og skjelett, det styrker alt: bindevev, sener og ligamenter – alt som bidrar til din bevegelighet. Slik holder ikke bare styrketrening deg sterk, men forbygger også skader og slitasje, og er essensiell i rehabilitering. En sterkere muskulatur vil også øke balanse, stabilitet og fleksibilitet.

Kort oppsummert - Hold deg ung lenger

Styrketrening vil holde deg ung lenger. Idrettsspesifikk styrketrening vil også bedre prestasjonen din innen all idrett. Den mentale gevinsten ved styrketrening skal heller ikke undervurderes: Den positive påvirkningen på blodtrykk og stressreduksjon, søvnkvalitet, overskudd, humør og selvtillit er veldokumentert.

Uansett hva du trener for vil styrketrening gjøre deg bedre rustet. Styrke er det viktigste fundamentet enten du trener for en sunnere og sterkere kropp, rehabilitering, mobilitet eller idrettspesifikk trening. Uavhengig av fysisk form, skader eller målsetninger, vil styrketrening være med på å gjøre kroppen din bedre.

Grunnlegger

Chris André Bernardino

Grunnlegger, leder og personlig trener, Chris André Bernardino, har i en årerekke undervist og vært fordredragsholder både innen utdanningssektoren og det private næringsliv. Han underviser i dag ved AFPT, og skreddersyr i tillegg undervisning og fordrag innen styrketrening, biomekanikk, helse og livsstil. 

Ta kontakt for mer informasjon om undervisning og foredrag.