Vil du Jobbe med oss?

Jobb hos oss

Hverdagen hos Fana PT er utfordrende, spennende og nytenkende.  Vi har et brennende engasjement for vår profesjon og vårt fag. Vårt senter er designet for optimal styrketrening og komfort og er eksklusivt for våre PT-kunder. Utstyrsparken er nøye selektert fra de beste leverandørene på sitt felt, og vi har spisskompetansen som vil hjelpe kundene å nå sine mål for treningen.

Dersom du ønsker å bli en del av teamet og søke jobb som personlig trener eller behandler, må du ha en godkjent og bestått utdannelse. Send inn søknad til oss idag! Søknad med CV, sendes til info@fanapt.no 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Du er...

01

Utdannet

For å søke jobb som personlig trener eller behandler, må du ha en godkjent og bestått utdannelse.

02

Tilpassningsdyktig

Dyktig til å forstå menneskers behov og klarer å tilpasse deg ut fra hva kunden krever.

03

Inspirator

Du ønsker å inspirere kundene til å bli en sundere og lykkeligere versjon av seg selv.

Våre kunder sier

5/5
“Jeg har trent med personlig trener av og på i over 10 år. Mitt mål har vært å bygge muskler og ikke minst trene opp ryggen på grunn av stillesittende arbeid. Kompetansen, profesjonaliteten og ikke minst evnen til å motivere og få meg til å yte mitt beste har gitt gode resulter. Anbefaler trening med Chris på det varmeste”
Tommie Terkelsen, 52
5/5
“Optimal trening og resultater i kombinasjon med særdeles motiverende, positiv og humoristisk framtoning av Fana PT sine medarbeidere som innbyr til treningsglede når musklene er slitne og trenger et pust i bakken.”
Dan Moldestad, 51
5/5
”Trening bør være lystbetont! Han lager tilpasset trening og pusher deg fremover. Etter noen år har jeg blitt en sterkere mormor som kan leke og løfte på barnebarna mine.”
Elin Helen Mortensen, 67